Uit de Verf

kwaliteit van mensen in kleur en in kaart brengen

Feestelijk Vuil

feestelijkvuilclearvueIn opdracht van Stadswerken van de gemeente Utrecht heeft Uit de Verf in samenwerking met Desiree Meulemans de campagne Feestelijk Vuil bedacht en georganiseerd

 

 

Persbericht

Campagne ‘Feestelijk Vuil’ zet reinigingsdienst in het zonnetje

feestelijkvuilDe Vereniging voor afval- en reinigingsmanagement (NVRD) bestaat 100 jaar. Daarom wordt op 22 september 2007 de Nationale Afval & Recyclingdag gehouden. De Utrechtse reinigingsdienst gaat dit verjaardagsfeest vieren. Van 15 tot en met 22 september staat Utrecht in het teken van ‘Feestelijk Vuil’.
Elk huishouden krijgt op zaterdag 15 september een vel met stickers om de vuilniszakken en –bakken op te vrolijken. Stadsbussen, veegwagens, vuilniswagens, prullenbakken worden beplakt. Er worden freecards verspreid en posters opgehangen. Dit alles om met de hele stad ‘Feestelijk Vuil’ te vieren.

Vuilophaal en vuilverwerking is een teken van welvaart. Het vraagt om respect voor de mensen die dit werk doen. Door de vuilophaaldienst en vuilverwerking tot een vrolijk en feestelijk festijn te maken, wordt de reinigingsdienst in het zonnetje gezet. Geen moeilijke verhalen, technische uiteenzettingen, maar vieren dat de vuilophaal bestaat.

 

 

Auteur: Wies Kalsbeek

creatief-inspirerend-praktisch-doelgericht-kleurrijk-deskundig-enthousiast

Reacties zijn gesloten.